سئو و بهینه‌سازی

سئو و بهینه‌سازی

Search Engine Optimizate

در عصر جدید؛ بیش از ۷۸% از نیازهای اینترنتی کاربران بواسطه‌ی استفاده از موتورهای جستجو نظیر گوگل تأمین می‌شود و بطور معمول بخش قابل‌توجهی از این کاربران فقط در میان لینک‌های صفحه‌ی نخست نتایج گوگل به دنبال نتیجه‌ی مطلوب می‌گردند و به دیگر صفحات رجوع نمی‌کنند. به عبارتی دیگر میتوان این‌طور گفت که حضور شما در رتبه‌های بالای نتایج جست‌وجوی گوگل به شکلی مستقیم روی افزایش مخاطبین (مشتریان)؛ به تبع آن فروش و در نتیجه افزایش درآمد شما مؤثر است.

و همین موضوع به تنهایی کافی است تا صاحبان کسب‌وکارهای اینترنتی؛ بیش از گذشته به بهینه‌سازی وبسایت برای موتورهای جستجوگر اهمیت دهند.

ضرورت بهینه‌سازی وبسایت و دلایل آن

در بخش قبلی؛ به آمار کاربران موتورهای جستجو و تأثیر مستقیم آن‌ها بر افزایش نرخ مشتریان (و درآمد) اشاره کردیم. لازم است شفاف‌تر اشاره کنیم هر کسب‌وکاری که مخاطبان آن برای جست‌وجو به موتورهای جست‌وجو (نظیر گوگل) رجوع می‌کنند به بهینه‌سازی احتیاج دارد تا بتواند در پی جستجوی کلمات مرتبط با کسب‌وکارش در معرض دید(نمایش) قرار گیرد. اگر همچنان ضرورت بهینه‌سازی به خوبی برای شما روشن نشده؛ به سه دلیل زیر توجه کنید:

  • دلیل اول: ارتقای جایگاه نسبت به رقبا و حضور در صدر نتایج جست‌وجو
  • دلیل دوم: جذب هدفمند مخاطب (مشتری) و افزایش قابل توجه فروش
  • دلیل سوم: افزایش ترافیک وب‌سایت و بازدیدکنندگان (و بهبود رنک الکسا)

با وجود تبلیغات اینترنتی زودبازده؛ چه نیازی به بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو؟

برای جذب مخاطب، افزایش فروش و کسب درآمد شما قطعا به دیده‌شدن، معرفی‌شدن و شناخته‌شدن احتیاج دارید! پروسه‌ای که بطور معمول با استفاده از تبلیغات اینترنتی انجام می‌شود اما در کنار هزینه‌های بالای آن درصورت هدف‌گذاری اشتباه ممکن است حتی مبلغ هزینه شده برای درج تبلیغات‌تان جبران نشود! تبلیغات اینترنتی گستره‌ی وسیعی دارد که از مشهورترین روش‌های آن می‌توان به تبلیغات بنری، متنی و کلیکی اشاره کرد (خوب است بدانید گوگل یکی از ارائه دهندگان تبلیغات کلیکی در دنیاست). اما برای پاسخ بهتری به این سؤال خوب است بهینه‌سازی و تبلیغات اینترنتی را به‌طور اجمالی و مختصر با یک‌دیگر مقایسه کنیم:

  • سئو؛ هزینه‌ای به مراتب کمتر نسبت به تبلیغات اینترنتی دارد.
  • سئو؛ به برندینگ و شهرت آنلاین شما کمک می‌کند؛ اما تبلیغات اینترنتی تنها دربازه‌ی انتشارشان مؤثرند.
  • سئو؛ مخاطبین هدفمند را به سمت کسب‌وکار شما جلب می‌کند که می‌توانند تبدیل به مشتری شوند درحالی که در تبلیغات اینترنتی امکان هدف‌گذاری دقیق میسر نیست و تبلیغات با نمایش به کلیه‌ی اقشار هرز می‌رود.

در بهینه‌سازی یک وبسایت چه عواملی اهمیت دارند؟

اعتبار موتورهای جستجو در نزد کاربران و مخاطبان‌شان وابسته به نمایش صحیح نتایج مرتبط با کلمات کلیدی درج شده توسط کاربران است؛ به‌همین علت موتورهای جستجو مستمراً درحال تلاش و فعالیت در راستای بهبود بخشیدن به تکنولوژی‌های بررسی عمیق‌تر وبسایت‌ها هستند تا بازخورد بهتری از کابران‌شان دریافت کنند. این موضوع (افزایش راندمان نتایج جستجو) سبب شده تا بیش از ۲۰۰ عامل متفاوت برای رتبه‌دهی وبسایت‌ها در موتورهای جست‌وجو به کار گرفته شود. از مهم‌ترین این عوامل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بهینه‌سازی داخلی وبسایت (On Page SEO)
  • بهینه‌سازی خارجی وبسایت (Off Page SEO)
  • بهینه‌سازی و سئوی تکنیکال (Technical SEO)
  • بهینه‌سازی محتوایی (تولید و تأمین محتوا)
  • بهینه‌سازی برای شبکه‌های اجتماعی (Social Signals)
  • لینک‌سازی و ایجاد بک‌لینک‌های طبیعی (داخلی و خارجی)

سفارش خدمات بهینه‌سازی (سئو) و فرآیند آن در مهیار وب

برای سفارش خدمات بهینه‌سازی (SEO) می‌بایست از طریق صفحه‌ی “ثبت سفارش” اقدام بفرمایید. اما بطور کلی فرآیند دریافت سفارش‌های خدمات بهینه‌سازی بصورت زیر است:

۱. آنالیز سئوی وبسایت شما و رقبا: بلافاصله پس از ثبت درخواست و ثبت سفارش؛ همکاران ما در واحد آنلاین مارکتینگ با شما تماس خواهند گرفت و نیازها و اهداف شما بطور مبسوط بررسی می‌شود. پس از صحبت‌های اولیه در این مرحله وبسایت شما و رقبای فعال از جوانب متعددی آنالیز و بررسی می‌شوند و در نهایت با تهیه‌ی پیش قرارداد؛ مراحل دقیق اجرای پروژه‌ی بهینه‌سازی به همراه زمان‌بندی و هزینه‌ها تقدیم می‌گردد. (در طول اجرای پروژه‌ی بهینه‌سازی؛ جلسات متعددی برگزار می‌شود تا نتیجه‌ای مطلوبی حاصل شود.)

۲. تهیه نقشه‌ی راه و استراتژی عملکرد سئو: بعد از توافق و امضای قرارداد؛ ما برنامه‌ای یک‌ساله در ارتباط با استراتژی‌ها و مراحل اجرای تکنیک‌های پروژه‌ی بهینه‌سازی را مشخص می‌کنیم. این نقشه‌ی راه به ما و شما کمک می‌کند تا عملکرد واضح و قابل قبولی ارائه کنیم و بهینه‌سازی وب‌سایت شما را تا حصول نتیجه‌ی مطلوب ادامه دهیم. هرچند که با توجه به به‌روزرسانی الگوریتم موتورهای جستجو ممکن است در برخی از جزئیات و با اطلاع شما تغییراتی ایجاد شود.

۳. بهینه‌سازی تکنیکال، محتوا و رفع مشکلات: از مهم‌ترین و الزامی‌ترین مراحل سئو؛ بهینه‌سازی تکنیکال وبسایت و رفع نواقص فنی است؛ که مستلزم ویرایش، اصلاح و یا بازنویسی کدهای وبسایت شما بوده و تغییراتی از این دست ایجاد می‌کند. این تغییرات سبب می‌شود تا شما وب‌سایتی به مراتب سریع‌تر و با عملکردی قابل قبول داشته باشید. این عملیات به قید فوریت و پس از عقد قرارداد انجام می‌گردد. بعد از بهینه‌سازی تکنیکال و رفع مشکلات؛ به سراغ بهینه‌سازی محتوا می‌رویم. محتوا؛ پادشاه است و یکی از مهم‌ترین و کلیدی‌ترین ارکان سئو و بهینه‌سازی وبسایت‌ها می‌باشد.

۴. لینک بیلدینگ و شبکه‌های اجتماعی: با تکمیل بهینه‌سازی تکنیکال، رفع اشکالات و بهینه‌سازی محتوا؛ نوبت به ایجاد لینک (بک‌لینک) و کسب Social Signals از شبکه‌های اجتماعی می‌رسد. ایجاد لینک به‌روش‌های طبیعی و استاندارد (و نه کلاه سیاه) سبب می‌شود تا سئوی شما بهبود یافته و سهم بیشتری در صفحات جستجوی موتورهای جستجو کسب کنید.

۵. آنالیز، بررسی و سئوی مستمر: لینک‌سازی و توزیع محتوا در شبکه‌های اجتماعی پایان کار ما نخواهد بود بلکه تا انتهای قرارداد مستمراً وب‌سایت شما را بررسی کرده و بهینه‌سازی‌های لازمه را انجام می‌دهیم. این آنالیز مستمر سبب می‌شود تا از مشکلات احتمالی جلوگیری شده و جایگاه کسب شده در گوگل حفظ شود.

(4 رأی, امتیاز: 3,50 از 5)
Loading...