طراحی قالب وردپرس

طراحی قالب وردپرس

Wordpress Template Design

طراحی قالب وردپرس (WordPress Theme Design) از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که قالب طراحی شده باید قادر باشد تا نیازهای مختلف کاربران شما را پاسخ دهد و محتوا، خدمات و سرویس‌های شما را به بهترین شکل ممکن عرضه کند. به همین علت است که تأکید داریم طراحی پوسته‌ی وردپرس، اگرچه امری ساده و فاقد پیچیدگی به‌نظر می‌رسد، اما در حقیقت دارای ترفندها و نکاتی است که گاهاً توسط برخی از گروه‌های طراحی قالب وردپرس مورد غفلت قرار می‌گیرد. متخصصین مهیار وب؛ به پشتوانه‌ی سال‌ها فعالیت حرفه‌ای و تجربیات ارزشمند در زمینه‌ی کدنویسی قالب وردپرس، با رعایت همین نکات تخصصی (فنی) و توجه به اصول سئو، قالب‌هایی بهینه برای سیستم مدیریت محتوای محبوب وردپرس پیاده‌سازی می‌کنند.

چرا وردپرس؟!

وردپرس (WordPress)، محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا در جهان با بیش از ده‌ها میلیون وبسایت فعال است. CMS وردپرس؛ بصورت متن باز (open source) منتشر شده و هسته‌ی آن با استفاده از زبان PHP پیاده‌سازی و برنامه‌نویسی شده است. تیم اصلی وردپرس؛ از برنامه‌نویسان قدرتمند و توانایی تشکیل شده که مرتباً و ماهیانه بروزرسانی‌های مربوطه را ارائه می‌کنند. همچنین به علت ماهیت متن‌باز (open source) وردپرس، برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان متعدد و زیادی در سراسر جهان (از جمله؛ ایران) دارد که می‌توانند هر نوع پروژه‌ای را با استفاده از این CMS قدرتمند پیاده‌سازی کنند.

طبق آخرین آمار ارائه شده توسط wappalyzer از بررسی میزان استفاده و فراگیری ۱۹۵ سیستم مدیریت محتوای رایج در جهان؛ نتایج جالبی به دست آمده که فراگیری وردپرس را به‌رخ همگان می‌کشد. سه CMS برتر (از لحاظ فراگیری) به شرح زیر می‌باشند:

رتبه سیستم مدیریت محتوا فراگیری
۱ وردپرس (WordPress) ۷۶.۸ درصد
۲ جوملا (Joomla) ۸.۸ درصد
۳ دروپال (Drupal) ۵.۲ درصد

فارغ از موضوعات فنی؛ خوب است اشاره کنیم پیشخوان وردپرس (پنل مدیریت) آنقدر هوشمندانه و کاربرپسند (User Friendly) طراحی شده که هر فردی قادر است به واسطه‌ی آن وبسایت را مدیریت کند. و درصورتی که در طراحی قالب وردپرس؛ بخش تنظیمات قالب نیز لحاظ شده باشد اپراتور سایت می‌تواند به آسانی تغییرات زیادی را به سادگی در وبسایت اعمال کند. در واقع سادگی، انعطاف پذیری، قدرت بالا و امنیت (ناشی از بروزرسانی های متعدد وردپرس توسط تیم اصلی) از ویژگی‌های مثال‌زدنی و وجه تمایز وردپرس به شمار می‌روند.

طراحی قالب وردپرس

طراحی قالب اختصاصی وردپرس؛ چرا؟!

همانطور که چند سطر قبل اشاره شد؛ وردپرس یک سیستم متن‌باز مدیریت محتواست که برنامه‌نویسان، توسعه‌دهندگان و طراحان متعددی در سراسر جهان مشغول فعالیت بر بستر آن هستند؛ از همین رو پلاگین‌ها و پوسته‌های متعددی برای آن نوشته شده که برخی از آن‌ها حتی رایگان منتشر شدند و برخی با عناوینی همچون “قالب ارزان وردپرس” به فروش می‌رسند. با وجود این نوع قالب‌ها؛ پس چه نیازی به طراحی قالب اختصاصی وردپرس؟!

۱. عدم تناسب با فعالیت برند شما و بهینه نبودن: عموماً قالب‌های موجود در بازار برای مصارف خاص و با اهداف مشخصی نوشته شده‌اند که ممکن است با ماهیت فعالیت برند شما متناسب نبوده و همچنین با سلیقه و فرهنگ جامعه‌ی مخاطبین هدف‌تان در تضاد باشد. علاوه بر این، برخی از طراحان قالب‌های تجاری وردپرس برای پوشش نیازهای مختلف کاربران؛ ناچار به پیشبینی صفحات متعدد و ماژول‌های گوناگونی شده‌اند که علاوه بر تعداد بالای ریکوئست‌ها در این نوع قالب؛ بخش‌های مازاد و بلااستفاده‌ی فراوانی بعد از شخصی‌سازی؛ باقی می‌ماند که سبب کندی وبسایت شما می‌شود.

۲. رایج بودن قالب‌های آماده و کیفیت پایین:‌ قالب‌های آماده‌ی وردپرس به علت هزینه‌ی کم و قیمت پایین در تعداد زیادی از سایت‌ها بکارگرفته می‌شوند و این سبب شده تا مخاطبین مکرراً با آن سبک قالب‌ها مواجه شده باشند. حال اگر مخاطبی بعد از ورود به وبسایت شما؛ مجدداً با همان قالب رو به رو شود؛ می‌تواند به اعتبار برند شما لطمه وارد کنند. چرا که کاربر تصور می‌کند شما وبسایت ضعیفی هستید که از قالب‌های معمولی استفاده می‌کنید و ارزشی برای مخاطبین خود قائل نشدید. (البتهً در میان قالب‌های رایگان و قالب‌های ارزان وردپرس موارد با کیفیت و قابل قبولی پیدا می‌شوند که بازهم با توجه به استفاده‌ی مکرر و زیاد از آن‌ها برای راه‌اندازی کسب و کار آنلاین پیشنهاد نمی‌شوند.)

۳. فضای رقابتی کسب‌وکار آنلاین و ضرورت قالب اختصاصی: در سال‌های اخیر و با فراگیری اینترنت؛ راه اندازی کسب و کار آنلاین از محبوبیت زیادی برخوردار شده و صنف‌های مختلفی برای راه‌اندازی سایت اقدام نموده‌اند. این استقبال از اینترنت و ورود کسب‌وکارها سبب شده تا این فضا جنبه‌ی رقابتی پیدا کند و وبسایت‌های زیادی با یک حوزه‌ی فعالیت بوجود آیند. امروزه یک وبسایت معمولی و یا بلاگ نمی‌تواند نماینده و معرف شایسته‌ای از شرکت، سازمان و یا برند شما در دنیای مجازی باشد و اعتماد کاربران به شما را در کنار دیگر رقبا جلب کند. شما می‌بایست با طراحی قالب اختصاصی هماهنگ و متناسب با هویت بصری مجموعه‌ی خود اعتماد کاربران را جلب کرده و این حس را به آن‌ها القا کنید تا شما را به عنوان یک مجموعه‌ی معتبر در فضای وب بشناسند.

کاربردهای وردپرس برای کسب و کارهای مختلف

  • طراحی قالب وردپرس شرکتی
  • طراحی قالب وردپرس خبری
  • طراحی قالب وردپرس فروشگاهی
  • طراحی قالب وردپرس مذهبی
  • طراحی قالب وردپرس شخصی
  • طراحی قالب وردپرس پزشکی
  • طراحی قالب وردپرس مجله‌ی اینترنتی

طراحی قالب وردپرس توسط مهیار وب؛ چه مزایایی دارد؟

  • قالب وردپرس به‌صورت کاملاً اختصاصی برای شخص شما طراحی و پیاده‌سازی می‌شود.
  • کدنویسی قالب شما با استفاده از HTML5 و CSS3 بصورت استاندارد و کاملاً معتبر (Valid) انجام می‌شود.
  • نمایشی کاملاً صحیح درکلیه‌ی دیوایس‌ها از قبیل کامپیوتر، لپ‌تاپ، تبلت و موبایل (Full Responsive)
  • سازگاری کامل با نسخه‌ی رایج (به‌روز) مرورگرها (Cross Browser)
  • کدنویسی بهینه و سرعت بارگزاری (Load) سریع و مناسب
  • سازگاری با آخرین الگوریتم‌های گوگل (بهینه‌سازی اولیه)
  • انجام تنظیمات اولیه‌ی سئو و ارائه‌ی گزارش‌های آماری از وضعیت سئوی سایت و قالب
  • دارای پنل تنظیمات قالب؛ جهت مدیریت آسان کلیه‌ی بخش‌های قالب وردپرس

سفارش طراحی قالب وردپرس و فرآیند آن در مهیار وب

برای سفارش طراحی قالب وردپرس می‌بایست از طریق صفحه‌ی “ثبت سفارش” اقدام بفرمایید. اما بطور کلی فرآیند دریافت سفارش‌های طراحی قالب وردپرس بصورت زیر است:

۱. دریافت توضیحات و مستندات شما: شما توضیحات کامل و مبسوطی پیرامون فعالیت مجموعه‌ی خود، نیازها و مخاطبین‌تان برای ما ارسال می‌نمایید. همکاران ما پس از مطالعه‌ی مستندات و توضیحات شما؛ پیشنهادهای گروه مهیار وب را برای شما ارسال می‌کنند.

۲. ارائه‌ی Wireframe: پس از بررسی پیشنهادهای مهیار وب در مرحله‌ی اول و عقد قرارداد؛ طرح Wireframe پیشنهادی برای ساختار و چیدمان قالب شما توسط متخصصین UI مهیار وب پیاده‌سازی می‌شود. این طرح به اتفاق شما بررسی می‌گردد و پس از اجماع بر چیدمان المان‌ها به سراغ مرحله‌ی طراحی رابط کاربری می‌رویم.

۳. طراحی رابط کاربری (User Intetrface): پس از تأیید طرح Wireframe و اجماع برآن؛ در این مرحله نوبت طراحی رابط کاربری قالب است. نظریات شما مبنی بر نیازهایی که دارید و ملاحظات فنی و تجربیات کاربری در این مرحله اجرا می‌شوند. و در نهایت طرح رابط کاربری بصورت عکس برای شما ارسال می‌گردند تا بررسی‌های نهایی را انجام دهید و اصلاحات احتمالی اعمال گردند.

۴. کدنویسی و پیاده‌سازی رابط کاربری: مهم‌ترین فرآیند طراحی قالب وردپرس؛ بخش کدنویسی و پیاده‌سازی است. در این بخش طرح‌های تأیید شده توسط شما در مرحله‌ی طراحی رابط کاربری پیاده سازی می‌شوند.

۵. اجرای اولیه و اصلاحات نهایی: پس از تکمیل کدنویسی؛ قالب شما به‌صورت آزمایشی روی سرور تست ما بارگزاری می‌گردد. در این بخش کلیه‌ی فاکتورها از قبیل نمایش صحیح در دیوایس‌ها (رسپانسیو)، سازگاری با مرورگرها و سرعت بارگزاری وبسایت بررسی می‌گردند. و نظرات احتمالی شما پیرامون انجام اصلاحات اعمال می‌گردد و در پایان پروژه تقدیم شما می‌گردد.

 

(20 رأی, امتیاز: 4,10 از 5)
Loading...
سؤال یا ابهامی دارید؟ ما با شما تماس می‌گیریم!